Glooiend landschap te Kobbegem (12 km)

Zondag 21 januari

We wandelen door een open landschap met Haspengouwse allures, verassend als men hierbij ook mooie panorama’s heeft op de hoofdstad. Landerijen van de Abdij van Affligem welke in vroegere jaren zeer welstellend was, strekten zich uit tot hier.
De wandeling verschaft ons heel mooie vertezichten langs glooiend terrein en passeert tevens voorbij de brouwerij van de geuze en kriek van Mort Subite. Zeker op het einde van de wandeling kan dit biertje tijdens een gezellige babbel worden geproefd. Ook aan mensen die van iets verder komen of aan hen die er nog een gezellige avond willen van maken, wordt gedacht tijdens een etentje in een taverne-restaurant in de buurt.

Begeleiding: Herman

Info: Herman@vertrek.be

Samenkomst: Om 13.30u. aan de kerk van Kobbegem deelgemeente van Asse nabij Lierput (straatnaam). Parking langs de kerk

Inschrijving: 2.5€ (ter plaatse te betalen aan de begeleider) Graag vooraf inschrijven ten laatste woensdag ervoor, zo ontvang je de deelnemerslijst om te carpoolen. Wie nadien blijft eten, meldt dit bij inschrijving.

Meebrengen: degelijk waterdicht schoeisel (plaatselijk modderig), regenjas, flesje water, (liefst geen honden meebrengen)

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0498 069285
info@vertrek.be
Bank
Bank: 734-3441929-87

© VZW het Vertrek 2018 ~ website door WEN Kunst Webdesign