In de voetsporen van Breughel (12 km)

Zondag 18 maart

We starten onze wandeling doorheen de prachtdomeinen van Groenenberg en Gaasbeek welke bij voldoende mooi weer zeker opengesteld worden voor het publiek. Direct zullen we zo de smaak van het Pajotteland te pakken hebben. Vervolgens gaat de wandeling verder doorheen pitoreske Brabantse dorpjes Sint-Laureins-Berchem, Oudenaken en Elingen die elk hun eigenheid en rust behielden. In de voetsporen van Breughel worden we rijkelijk getrakteerd op wijdse vergezichten over het golvende akker- en weideland met in de verte een spitsige kerktorentje. Wij vergeten echter zeker niet een welverdiende stop in een traditioneel cafeetje langs de route. Echte vriendschapsbanden vinden we belangrijk bij het Vertrek en daarom zorgen we ervoor dat zowel gedurende de tocht als erna we nog gezellig kunnen napraten bij een frisse pint of warme chocomelk in één van de vele tavernes in de buurt. Om de dag in alle gezelligheid onder singles af te sluiten is iedereen tevens welkom te blijven op een aansluitend etentje.

Begeleiding: Herman

Info: Herman@vertrek.be

Samenkomst: Om 13.30 uur aan de hoofdingang van het domein Gaasbeek (Kasteelstraat 40). Er is een parking voorzien bij het kasteeldomein.

Inschrijving: 2.5€ (ter plaatse te betalen aan de begeleider) Graag inschrijven ten laatste woensdag ervoor, zo ontvang je de deelnemerslijst om te carpoolen. Wie nadien blijft eten, meldt dit bij inschrijving.

Meebrengen: degelijk waterdichte wandelschoenen, flesje water, regenjas, (liefst geen honden meebrengen).

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0498 069285
info@vertrek.be
Bank
Bank: 734-3441929-87

© VZW het Vertrek 2018 ~ website door WEN Kunst Webdesign