Short city trip Rijsel met kerst

9 en 10 december

Zaterdag 9 december :
Voor wie met de trein komt verzamelen we aan het station Lille Flandre om 10.30 uur. Na een korte tussenstop aan het hotel om onze bagage achter te laten, trekken we de stad in voor een eerste verkenning. We kuieren door de boeiende stad en verkennen vandaag vooral de straten en musea in de stadskern. In de vooravond gaan we even terug naar het hotel om in te checken en ons klaar te maken voor een bezoek aan de kerstmarkt (want die heeft het meest charme als het donker is) en genieten we een 3-gangenmenu op restaurant. Wie zin heeft, kan nadien nog even het nachtleven verkennen.

Zondag 10 december :
Vandaag wordt opnieuw een combinatie van verkennen en musea bezoeken. Op het programma staat onder meer het museum Le Palais des Beaux Arts en een verkenning van de buitenrand van Rijsel met enkele boeiende tuinen. Omstreeks 16.00 u ronden we ons bezoek aan de stad af met een laatste café bezoek. Aansluitend ophalen van onze bagage in het hotel en einde van dit weekendje Lille.

(bij regenweer kan het programma aangepast worden)

Aanmelden voor deze reis

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0498 069285
info@vertrek.be
Bank
Bank: 734-3441929-87

© VZW het Vertrek 2017 ~ website door WEN Kunst Webdesign