Medewerkers

VZW Het Vertrek is en blijft een niet-commerciële organisatie van en door vrijwilligers. Een 10-tal enthousiaste medewerkers neemt de begeleiding van dagactiviteiten, weekends en reizen op zich. Zij worden hiervoor niet betaald maar ontvangen uiteraard wel een vergoeding voor hun gemaakte onkosten. Niet meer dan fair. Enerzijds is werken met vrijwilligers niet zo evident, het betekent telkens weer inwerken en afscheid nemen. Gelukkig sluiten ook ieder jaar nieuwe vrijwilligers aan. Anderzijds is het ook dankbaar omdat zij dit doen vanuit hun hart of innerlijke motivatie wat de werking zeker ten goede komt. Het Vertrek is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Nam je reeds een aantal malen deel aan een activiteit van Het Vertrek en wil je graag meewerken aan onze organisatie laat het ons even weten. info@vertrek.be.

Het Vertrek-team

Paul
Lid van Het Vertrek sinds 2002. Paul is een echte globetrotter en fietsfanaat. Actief reizen is zijn grote passie en zo bezocht hij reeds de halve wereldbol. Voor Het Vertrek begeleidt hij voornamelijk cultuur, wandel- en fietsvakanties. Daarnaast verzorgt hij ook het secretariaat, boekhouding en website.

Lydia
Lid van Het Vertrek sinds 2003. Lydia houdt van wintersport en sportieve wandel- en fietsvakanties. Overdag gaat ze mee op stap, ’s avonds zorgt zij dat de meest lekkere gerechten op tafel komen. In haar bestuursfunctie is zij verantwoordelijk voor verzekeringen en wetgeving.

Marleen
Lid van Het Vertrek sinds 1999 en ook lid van de beheerraad, daarnaast begeleidt zij ook met veel passie citytrips en fietsreizen.

Joost
Lid van Het Vertrek sinds 2008. Joost is een sportief type die houdt van avontuur en kamperen. Als vader van 2 kinderen begeleidt hij voornamelijk weekends en reizen voor éénoudergezinnen.

Greet
Greet

Norman
Ook Norman kwam in 2014 onze rangen versterken. Als fietsliefhebber en man van de zee organiseert hij niet alleen fietstochten in Oost en West Vlaanderen, maar ook meerdaagse tochten in de Hoge Venen en onze buurlanden..

An
Lid van Het Vertrek sinds 2013. Was eerder aan de slag als begeleidster bij een andere organisatie maar besloot in 2016 de rangen van Het vertrek te komen versterken. Ze zal zich vooral bezig houden met de organisatie en begeleiding van onze dagwandelingen in de regio Vlaamse Ardennen en Zuid West Vlaanderen.

Stefan          
Ook sinds 2016 als begeleider aan de slag. Stefan zal zich vooral inzetten bij de meer sportieve dagtochten en wandelingen. Behalve van sport houdt Stefan ook van een dansje, op onze dansavonden kan je hem dan ook bijna altijd aantreffen.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987

© VZW het Vertrek 2019 ~ website door WEN Kunst Webdesign