Berichten en zoekertjes

De op deze pagina geplaatste zoekertjes zijn een dienst van Het Vertrek aan onze leden. De VZW is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor foute of verkeerde berichten. Wens je een zoekertje te plaatsen, stuur dan een mail naar jenny@vertrek.be. 

 

 •  Dansen voor singles (bericht 09/01/2020)
  Ballroom Blitz is een dansvereniging actief ik Zaal Familia te Tildonk en de parochiezaal van Wezemaal.
  Zij organiseren allerhande danslessen waaronder ook een Swing voor Singles en Salsa & Bachata voor Singles. De nieuwe lessenreeksen starten na onze opendeurdag op 1 februari. In deze lessen heeft men geen vaste partner nodig aangezien iedereen met iedereen leert dansen. Dit heeft als voordeel dat dames ook met elkaar kunnen dansen. Wanneer het met iemand minder goed klikt hoef je niet een heel uur met elkaar te slijten .Het is niet de bedoeling om mensen aan elkaar te koppelen, maar om mensen uit hun huis te lokken om een gezellige avond door te brengen en, wie weet, een aantal nieuwe vriendschappen te creëren!Er zijn ook een aantal lijndanscursussen waar men aan kan deelnemen zonder partner. Onder andere Latin Solo, Party Line dance, Country Line dance en Senioren lijndans (55+). Voor ieders wat wils!

  Vragen kunnen jullie stellen via email aan info@ballroomblitz.be of telefonisch op 0470/97.97.76.

  Op hun website kan je al heel wat informatie terugvinden: www.ballroomblitz.be

  Iedereen is bij deze ook van harte welkom op de opendeurdag op 1 februari 2020 in Zaal Familia, Kruineikestraat 2 te Tildonk.

——————————————————————————————————-

 • Danslessen (bericht 04/12/2019)
  In 2020 organiseert dansschool Retie elke vierde zaterdag van de maand een dansavond voor alleenstaanden, dit op verzoek van enkele van onze eigen dansleden. Wij zijn een dansschool in de gemeente Retie en beschikken over een ruime danszaal met parket. Wij kunnen eventueel op verzoek ook initiatie danslessen of workshops op maat verzorgen.Meer info op www.dansschoolretie.be of door mail te sturen aan info@dansschoolretie.be.
  Dansschool Retie (De Retiese Feesthallen), Turnhoutsebaan 23, 2470 Retie

 

 

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2020 ~ website door WEN Kunst Webdesign