Medewerkers

VZW Het Vertrek is en blijft een niet-commerciële organisatie van en door vrijwilligers. Een 10-tal enthousiaste medewerkers neemt de begeleiding van dagactiviteiten, weekends en reizen op zich. Zij worden hiervoor niet betaald maar ontvangen uiteraard wel een vergoeding voor hun gemaakte onkosten. Niet meer dan fair. Enerzijds is werken met vrijwilligers niet zo evident, het betekent telkens weer inwerken en afscheid nemen. Gelukkig sluiten ook ieder jaar nieuwe vrijwilligers aan. Anderzijds is het ook dankbaar omdat zij dit doen vanuit hun hart of innerlijke motivatie wat de werking zeker ten goede komt. Het Vertrek is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Nam je reeds een aantal malen deel aan een activiteit van Het Vertrek en wil je graag meewerken aan onze organisatie laat het ons even weten. info@vertrek.be.

Het Vertrek-team

Paul (+)
Voorzitter en grote bezieler van Het Vertrek van 2002 tot 2019. Paul was een echte globetrotter en fietsfanaat. Actief reizen was zijn grote passie en zo bezocht hij de halve wereldbol.

Joost
Nieuwe voorzitter van Het Vertrek en actief lid sinds 2008. Joost is een sportief type die houdt van avontuur.

Lydia
Lid van Het Vertrek sinds 2003 en bestuurder. Lydia houdt van wintersport en sportieve wandel- en fietsvakanties. In haar bestuursfunctie is zij verantwoordelijk voor de boekhouding.

Marleen
Lid van Het Vertrek sinds 1999 en bestuurder. Haar voorliefde gaat uit naar fietsvakanties. In haar bestuursfunctie is zij verantwoordelijk voor de wetgeving en de medewerkersvergaderingen.

An
Lid van Het Vertrek sinds 2013. Was eerder aan de slag als begeleidster bij een andere organisatie maar besloot in 2016 de rangen van Het Vertrek te komen versterken. Ze houdt zich vooral bezig met de organisatie en begeleiding van onze dagwandelingen in de regio Vlaamse Ardennen en Zuid West Vlaanderen.

Carine

Carine heeft het Vertrek leren kennen via diverse activiteiten en na enkele deelnames begon het te kriebelen om zelf activiteiten te organiseren. Ze is geen professionele reisleidster, maar probeert zoveel mogelijke mensen op een aangename manier samen te brengen tijdens een wandeling, weekendje, … 
Hoofddoel is dat singles zich op hun gemak voelen, genieten tijdens een activiteit en zo op een spontane manier hun vriendenkring kunnen uitbreiden. 

Dirk
Als voormalig monitor in zijn tweede vaderland Zwitserland tussen 1977 en 1984, neemt Dirk graag zijn geliefkoosde hobby terug op voor het organiseren van activiteiten en begeleiden van groepen.
Hij brengt graag mensen samen voor wandelingen, fietstochten en
amusement.
Houdt erg van bergstreken en vertoeft graag in de buurt van water.

Georges
Georges is een gedreven verteller van de streekgeschiedenis van Hoegaarden of het aloude graafschap Brunengeruz en wandelaar in zijn eigen streek, oostelijk Brabant, zowel  Vlaams als Waals gebied. In zijn vrije tijd begeleidt hij elk jaar voor het Vertrek een aantal wandeltochten in oostelijk Brabant. Als kenner van de Oudheid en de Balkan begeleidt hij ook voor diverse organisaties cultuurhistorische groepsreizen in het oostelijk mediterraan gebied.

Gerd
Gerd houdt van activiteiten organiseren, dagwandelingen (liefst lange tochten van zo’n 20 à 25 km) uitwerken, een weekendje in eigen land of de buurlanden of een reis in elkaar steken. Het vormt van kindsbeen af de rode draad in zijn leven.  Vroeger deed hij allerhande zaken in het jeugdwerk, later voor andere organisaties of voor vrienden, want het liefst van al doet hij dit voor een leuk gezelschap.

Herman
Een tiental jaar lid van Het Vertrek, waarvan 7 jaar als begeleider.  Op het programma worden vooral dagwandelingen (verspreid over gans Vlaanderen en soms Wallonië) gezet doch ook wandel-weekends in België en buurlanden. De wandelingen zijn van recreatieve, licht sportieve aard en verlopen steeds met aandacht voor de bezienswaardigheden ter plaatse.  Wij stappen aan  ongeveer 4 km per uur en waar mogelijk lassen we een pauze in  in een plaatselijke taverne.

Jenny
Lid van Het Vertrek sinds 2004. Zij zorgt voor het up-to-date houden van de website en de inschrijvingen op de nieuwsbrieven.

Norman
Ook Norman kwam in 2014 onze rangen versterken. Als fietsliefhebber en man van de zee organiseert hij niet alleen fietstochten in Oost- en West-Vlaanderen, maar ook meerdaagse tochten in de Hoge Venen en onze buurlanden.

Stefaan

Willy
Reeds op jonge leeftijd trok Willy al liftend door Europa. In de rugzak een pak spaghetti, wat boter en amper geld op zak. Onbekende avonturen tegemoet en hij kreeg er een levenslange reismicrobe voor in de plaats. Ondertussen heeft hij als reiziger, gids en vrijwilligerswerker al de halve wereldbol rondgetrokken. Zijn passie voor de Spaanse taal, cultuur en muziek bracht hem naar Latijns-Amerika, later naar Spanje en andere Middellandse Zee gebieden. Hij reist en begeleidt het liefst waar hij kan praten met de lokale bevolking, want dat blijft een passie.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2021 ~ website door WEN Kunst Webdesign